Felsővárosi Általános Iskola, Oberstädtische Grundschule

logo

Röplabda tábor 2012

ropitabor bringazasA Kodolányi Masita FRKE és a Felsővárosi Általános Iskola szervezésében idén is nyári táborban edződnek a székesfehérvári röplabdás gyerekek. Augusztus első hetében az alsósok, ezen a héten pedig a felsősök vették birtokba az iskola tornacsarnokát.

Tizenkét röplabdás palántával rendezték a múlt héten az alsó osztályosok számára meghirdetett nyári tábort a Felsővárosi Általános Iskolában. Rácz Mariann vezetésével a röplabda gyakorlásán túl különféle ügyességi és mozgáskoordinációs játékok, sőt még kézilabda és labdarúgás is helyet kapott a programban. A szervezők a kikapcsolódásról is gondoskodtak: egy napot a Balatonon is eltölthettek a gyerekek.

Ezekben a napokban is tart a felső osztályos gyerekek röplabdatábora. A tréningeket Nagy Lászlóné Judit és Nagy Róbert irányítják. Tegnap egy Székesfehérvár és Agárd közti kerékpártúra bontotta a meg a napi röplabdaedzések munkamenetét, és jelentett némi kikapcsolódást. Holnap Bonyhádra utaznak a felsővárosis röpisek, hogy másnap pályára lépjenek egy nemzetközi röplabda találkozón.