Budapest-bajnokok a felsővárosi röplabdás gyerekek

Megnyerte a budapesti mini bajnokság döntőjét a Felsővárosi Általános Iskola röplabda csapata, mely a hétvégén rendezett fináléban bizonyult a legjobbnak. Az ötcsapatos tornán valamennyi mérkőzését behúzta a Felsővárosi.

Az 1999-2000-es (mini) korosztályú röplabda-bajnokság döntőjét rendezték Budapesten, a hétvégén.  Székesfehérvárt a Felsővárosi Általános Iskola képviselte. A tornán az Újpest, a Gödöllő, a Runkil és a Malév együttesei vettek még részt. A Felsővárosi valamennyi találkozóját sikerrel vette, s végül megnyerte a bajnokságot.

A versenysorozat a diákolimpiai felkészülés része volt – ezt Nagy Róbert edző mondta el a Fehérvári Sport Online Sportmagazinnak. A tréner azt is hozzátette, hogy voltak kifejezetten jó és gyengébb periódusai is a csapatnak a meccsek során, egyszer pedig az is előfordult, hogy tizenöt pontos hátrányt ledolgozva nyertek a gyerekek. Nagy kiemelte, hogy utóbbi bravúr a gárda tartását és küzdeni tudását egyaránt bizonyította.

Eredmények:
Felsővárosi – Újpesti CSDE 3-0
Runkil – Felsővárosi 1-2
Felsővárosi – Gödöllő 2-1
Malév –Felsővárosi 1-2

A győztes együttes tagjai: Klemán Róbert, Kiss Marcell, Nagy Ákos, Takács Milán, Béndek Botond, Szőke Zoltán, Tárnok Ákos, Nagy Ádám.

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás