TÁJÉKOZTATÓ ! Tisztelt Szülők és táborozni szándékozó gyermekek!

A 2012. évi székesfehérvári városi bejáró Bregyó-közi Napközis táborunkban (Székesfehérvár, Bregyó-köz 1.) szombat és vasárnap kivételével a jelentkezések alapján az egyes iskolák tanulói az alábbi intézmények főbejárata előtt gyülekeznek reggelente 07.15-07.30 óra között.

A visszaérkezés is a gyülekező helyekre történik hétköznap 16.00-16.30 óra között. A leírtak betartása esetén tudjuk csak a nevelői felügyeletet biztosítani és vállalni!

A gyülekezési helyekre és onnan haza a gyermek a táborvezető részére leadott írásos szülői kérelem és igazolás után engedhető önállóan csak el.

5. Gyülekezési hely: Az Arany János Általános Iskola főbejárata

(2012.07.02. – 2012. 08.10. között a TÁBOR EGÉSZ IDEJE ALATT)

1. Arany János Általános Iskola

2. II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

3. Felsővárosi Általános Iskola Oberstädtische Grundschule

A SZÜLŐ SZEMÉLYES JELENLÉTÉVEL a Bregyó-közi Napközis Táborba történő PÓTJELENTKEZÉSRE VAGY LEMONDÁSRA, ILLETVE MÓDOSÍTÁSRA is van lehetőség munkanapokon, csak 08.00 – 10.00 óra között a tábor épületében az alábbiak szerint:

A táborozásban történő módosításra, a pótjelentkezésre és lemondásra csak 72 órával a változtatni kívánt időpont előtt van mód. Pótjelentkezés személyesen a táborban, a Székesfehérvári Városgondnokság Kft. munkatársánál történhet. Lemondás kizárólag írásban lehetséges a tábor épületében vagy a penzugy@varosgondnoksag.hu e-mail címen.

A táborozás időtartamára helyi járatú buszbérletről vagy buszjegyről, tisztasági csomagról, ivópohárról, orvosi igazolásról (hogy a gyermek a táborban részt vehessen) és az időjárásnak megfelelő öltözetről a szülőknek kell gondoskodniuk.

Érték közvetítő napközis táborunk 6 turnusának programkínálata:

Tájékoztatjuk a szülőket, illetve a gyerekeket arról, hogy a 2012. évi székesfehérvári városi bejáró Bregyó-közi Napközis táborunkba szombat és vasárnap kivételével (Székesfehérvár, Bregyó-köz 1.) a székesfehérvári általános iskolákban tanuló (7-14 éves) 1–7. osztályt végzett gyermekek az iskolákban történő előzetes jelentkezés alapján vehetnek részt.

Célunk az, hogy a nyári szünetben minél több gyermek elhelyezését segítsünk megoldani, a gyerekek számára tartalmas, élményekben gazdag nyaralást biztosítsunk.

A táborba jelentkezett diákok sokszínű sportprogram, versenyek, bemutatók, igényes kézműves és alkotó foglalkozások, hangszerbemutatók, táncházak, vetélkedők, bemutatók, koncertek, interaktív tárlatlátogatás és még sok egyéb elfoglaltság közül válogathatnak, de természetesen lehetőség lesz pihenésre, játékra is. Érdekes népszerű társasjátékok, csocso-, mini biliárdasztal, sporteszközök állnak rendelkezésükre a tábor területén. Kánikula esetén a székesfehérvári strandfürdő látogatása is belekerül a programba.

Ifjúsági és gyermek táborunk 3 turnusának programja:

2012. évben Velencén, a SZÉKESFEHÉRVÁRI GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI TÁBORBAN háromféle tematikus, értékközvetítő programmal várjuk a székesfehérvári iskolákból, az l- 7. osztályt végzett (7-14 éves) tanulókat:

I. turnusunkba július 9-14-ig azokat a gyermekeket várjuk, akik szívesen vennének részt egy közös előadás létrehozásában. A színjátszás mellett lehetőség lesz, éneklésre, táncra, és díszletkészítésre is. Ezen kívül megismerkedhetnek a gyerekek a környezet tudatos életmód előnyeivel, aminek fontosságára érdekes szórakoztató foglalkozások, koncertek, neves előadók hívják fel a figyelmet.

A II. turnusban július 16-21-ig a lovagkorba repítjük vissza táborozóinkat. Hangulatos látványos bemutatók, koncert, kézműves és táncos foglalkozások, próbák, lovagi tornák során, jelmezek, díszletek segítségével idézzük meg a középkor hangulatát.

III. turnusunkba július 23.-28-ig azokat a gyerekeket invitáljuk, akiktől nem áll távol a népzene és a néptánc. Moldvából érkező vendég gyerekek ismertetik meg táborozóinkkal a Pusztinán élő csángók szokásait, viseletét, dalait, táncait. Viszonzásul mi is felidézzük szűkebb hazánk a Mezőföld hagyományait. A táncházakhoz élő zenét biztosít a Kákics zenekar. Ezen kívül igényes kézműves foglalkozások és sok játék biztosítja a táborozóknak a tartalmas kikapcsolódást.

Jó nyaralást kívánunk mindenkinek!

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás