Menza tájékoztató

MENZA TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők!

Székesfehérváron 2013. január 1-jétől az intézményi gyermekétkeztetési feladatokat a Székesfehérvári Intézményi Központ (későbbiekben: SZIK) látja el a közoktatási intézményekben, kollégiumokban.

Kérjük szíveskedjenek áttekinteni az iskolai, kollégiumi étkeztetéssel kapcsolatos tájékoztatónkat, mely tartalmazza a gyermekétkeztetéssel kapcsolatos fontos tudnivalókat. (pl. normál étrend, diétás étrend igénylése, normatív kedvezmények-támogatások igénybevétele, hiányzások jelzése, fizetéssel kapcsolatos tudnivalók stb.)

Csatoltan küldjük az Önök részére az étkezés igényléséhez kapcsolódó nyomtatványokat, melyet kérjük szíveskedjenek olvashatóan és pontosan kitölteni, valamint a dokumentumokon megjelölt határidőig visszajuttatni.

 Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy az esetlegesen korábban a KRÉTA rendszerben (iskolai rendszer E-ügyintézés) az étkezéssel kapcsolatban megadott információkat a SZIK mintegy előzetes jelzést tudja elfogadni. Ettől függetlenül az étkezés igényléshez szükséges a fentiekben leírtak szerint a SZIK étkezési nyomtatványainak kitöltése és leadása az iskola élelmezési ügyintézőjénél.

Előre is köszönjük segítőkész közreműködésüket.

Székesfehérvár, 2019. április 5.

Tisztelettel:  Vörös Csaba, főigazgató

Tájékoztató szülők részére diétás étrendről

Tájékoztató étkezésről iskola, kollégium

8. sz. melléklet

9. sz. melléklet NEV, UTO

Szülői nyilatkozat diétás étkezés igényléséhez (SZIK)

Étkezés felmérés nyomtatvány