Menza tájékoztató

A Székesfehérvári Intézményi Központ feladata a gyermekek étkeztetésének biztosítása. Tekintve, hogy a következő időszakban nem iskolai szünet lesz, hanem távoktatás keretében tanulnak a gyerekek, ezért aki kéri, annak biztosítjuk az étkeztetést.

Tájékoztatjuk a Szülőket arról, hogy 2020. március 16. napjától is biztosításra kerül a gyermekétkeztetés, az alábbi lehetőséggel:

Az ebéd naponta 11:30 és 13:30 között vehető át az ebédlőben.

A Szülő az Intézmény étkezdéjéből saját ételhordóban elviheti a gyermek számára igényelt ételt, úgy, hogy a konyha dolgozói tányérban kiadja az ételt, és a Szülő feladata az ételhordóba történő áttöltés. Ez azért fontos, mert a konyhába idegen tárgy nem kerülhet be a fertőzésveszély miatt.
Kérjük a Szülőket, hogy amennyiben nem kívánják, nem tudják az étkeztetést igénybe venni, úgy kérjük jelezzék telefonon, sms-ben vagy e-mail-ben az élelmezési ügyintézőnek, annak érdekében, hogy a Szülőnek ne kelljen feleslegesen a le nem mondott adagokat kifizetni.

Élelmezési ügyintéző: Markóné Lázár Tímea
Telefonszáma: 0670/6699-210
Köszönjük a megértésüket.  

Menza tájékoztató

MENZA TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők!

Székesfehérváron 2013. január 1-jétől az intézményi gyermekétkeztetési feladatokat a Székesfehérvári Intézményi Központ (későbbiekben: SZIK) látja el a közoktatási intézményekben, kollégiumokban.

Kérjük szíveskedjenek áttekinteni az iskolai, kollégiumi étkeztetéssel kapcsolatos tájékoztatónkat, mely tartalmazza a gyermekétkeztetéssel kapcsolatos fontos tudnivalókat. (pl. normál étrend, diétás étrend igénylése, normatív kedvezmények-támogatások igénybevétele, hiányzások jelzése, fizetéssel kapcsolatos tudnivalók stb.)

Csatoltan küldjük az Önök részére az étkezés igényléséhez kapcsolódó nyomtatványokat, melyet kérjük szíveskedjenek olvashatóan és pontosan kitölteni, valamint a dokumentumokon megjelölt határidőig visszajuttatni.

 Egyúttal tájékoztatjuk Önöket, hogy az esetlegesen korábban a KRÉTA rendszerben (iskolai rendszer E-ügyintézés) az étkezéssel kapcsolatban megadott információkat a SZIK mintegy előzetes jelzést tudja elfogadni. Ettől függetlenül az étkezés igényléshez szükséges a fentiekben leírtak szerint a SZIK étkezési nyomtatványainak kitöltése és leadása az iskola élelmezési ügyintézőjénél.

Előre is köszönjük segítőkész közreműködésüket.

Székesfehérvár, 2019. április 5.

Tisztelettel:  Vörös Csaba, főigazgató

Étkezési térítési díjak

Tájékoztató az eSzámlázásról

Tájékoztató szülők részére diétás étrendről

Tájékoztató étkezésről iskola, kollégium

8. sz. melléklet

9. sz. melléklet NEV, UTO

Szülői nyilatkozat diétás étkezés igényléséhez (SZIK)

Étkezés felmérés nyomtatvány

Iskolai, kollégiumi étkeztetéssel kapcsolatos tájékoztató 2021

Iskolai étkeztetés felmérési adatlap 2021/2022-es tanévre – normál étkezés

Iskolai étkeztetés felmérési adatlap 2021/2022-es tanévre – diétás étkezés