… a tudás a legnagyobb kincs …

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

… a tudás a legnagyobb kincs …

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Támogassák az iskolakertünk létrejöttét!

Szavazzanak a Székesfehérvár és Környéke Gazdakör Egyesület pályázatára és támogassák, hogy iskolakertet hozzanak létre a Tesco Magyarország támogatásával a Felsővárosi Általános Iskolában!

Segítsék a program megvalósítását a https://www.facebook.com/varga.imre.istvan/posts/666659452075612 linken elérhető bejegyzésnek a megosztásával és lájkolásával. Szintén ennél a bejegyzésnél jelezzék hozzászólásban, ha önkéntes munkájukkal segítenék a megvalósítást!

Hogyan szavazhatnak?

A fogyasztók minden vásárlás után zsetont kapnak, amit az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtő pontokon dobhatnak be a támogatott szervezet pályázati programja mellé. Az áruházi szavazás 2023. február 12-ig tart. A nyertes pályázatokat 2023. február végén hirdeti ki az áruházlánc. A civil kezdeményezésünket mindkét székesfehérvári TESCO áruházban lehet támogatni. Szavazzanak a kezdeményezésünkre, hogy önkétes munka keretein belül megvalósíthassuk az iskolakertet!

Köszönjük a kezdeményezés támogatását:

  • Dr. Cser-Palkovics András polgármester úrnak és a képviselőtestületnek
  • Tesco Magyarországnak
  • Solcz Szandrának, a TESCO áruház igazgató asszonyának
  • Földi Zoltánnak, a Felsővárosi Általános Iskola igazgatójának
  • Török Szabolcsnak, a Székesfehérvári Tankerületi Központ igazgatójának
  • és mindenkinek, aki szavazatával vagy jelen bejegyzés megosztásával, lájkolásával vagy egyéb segítségével támogatja a munkánkat

Az esemény plakátja:

Facebook megosztás